A kiadást támogatók:
A kiadást támogatók:
Az ergonomikus konyhában a berendezés “minden porcikája” a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.
A munkapult magassága, a háztartási készülékek beépítése és a bútor belsejének kialakítása kivétel nélkül a használó egyéni adottságaihoz igazodik, hogy a konyhai tevékenységet megkönnyítse.
A gazdagon illusztrált könyv a konyha berendezésének menetét mutatja be az ergonómia szabályainak figyelembevételével. Hasznos segítsége lehet az építészeknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek éppúgy, mint a konyhájukat tervezgető olvasóknak.
Konyhatervezés az ergonómia jegyében
© Balogh Diána - Netadmin Kft. *** Minden jog fenntartva!